Doplňky pro fitness Přípravky k hubnutí

Zadělávací mísa Kapa s poklopem pr. 28 cm

V žádné kuchyni nesmí chybět univerzální mísa. Hodí se na šlehání, míchání salátů, marinování masa, přípravu kynutého těsta nebo tzv. hrk hrk koláčů. Tato zadělávací mísa je vyrobená z kvalitního plastu a má objem 6 l. Její výhodou je i praktický vzduchotěsný poklop, který oceníte především během přípravy kynutého těsta – když je proces kynutí dokončen, dojde k uvolnění víka, díky čemuž poznáte, že je těsto připravené k dalšímu zpracování. Tipy a triky: Kynuté těsto: Nejprve smícháte dohromady všechny potřebné ingredience. Pomocí vařečky je smícháte a mísu přiklopíte vzduchotěsným víkem. Následně celou nádobu odložíte na teplé místo, ideálně k topení, aby se připravenému kvásku podařilo vykynout. Samotnou délku kynutí není potřeba hlídat. Když je celý proces dokončen, dojde k uvolnění víka, díky čemuž poznáte, že je těsto připravené k dalšímu zpracování. Moučníky: Mísa je ideální k přípravě tzv. hrk hrk koláčů. Ingredience vložíte do mísy, přiklopíte ji víčkem a protřepáváte do doby, dokud se přísady nespojí a nevytvoří hustý krém. Ten pak stačí rozetřít na korpus a ozdobit ovocem. Saláty: Ať už připravujete ovocný, těstovinový, zeleninový nebo bramborový salát, potřebné ingredience vložte do nádoby, uzavřete víkem a krátce s ní zahrkejte. Tím docílíte perfektního…

Vyprodáno
info Chci informaci o naskladnění produktu
Napište nám Váš email, a jakmile produkt naskladníme, budeme Vás informovat.
Hodnocení produktu:
Hodnoceno 0x * Ohodnoťte tento produkt
Kód produktu: 126186
Výrobce: Orion
189,-
156,- Kč bez DPH
Zadělávací mísa Kapa s poklopem pr. 28 cm
Doplňující fotky: (3)
Popis produktu Zadělávací mísa Kapa s poklopem pr. 28 cm

V žádné kuchyni nesmí chybět univerzální mísa. Hodí se na šlehání, míchání salátů, marinování masa, přípravu kynutého těsta nebo tzv. hrk hrk koláčů. Tato zadělávací mísa je vyrobená z kvalitního plastu a má objem 6 l. Její výhodou je i praktický vzduchotěsný poklop, který oceníte především během přípravy kynutého těsta – když je proces kynutí dokončen, dojde k uvolnění víka, díky čemuž poznáte, že je těsto připravené k dalšímu zpracování.

Tipy a triky:

  • Kynuté těsto: Nejprve smícháte dohromady všechny potřebné ingredience. Pomocí vařečky je smícháte a mísu přiklopíte vzduchotěsným víkem. Následně celou nádobu odložíte na teplé místo, ideálně k topení, aby se připravenému kvásku podařilo vykynout. Samotnou délku kynutí není potřeba hlídat. Když je celý proces dokončen, dojde k uvolnění víka, díky čemuž poznáte, že je těsto připravené k dalšímu zpracování.
  • Moučníky: Mísa je ideální k přípravě tzv. hrk hrk koláčů. Ingredience vložíte do mísy, přiklopíte ji víčkem a protřepáváte do doby, dokud se přísady nespojí a nevytvoří hustý krém. Ten pak stačí rozetřít na korpus a ozdobit ovocem.
  • Saláty: Ať už připravujete ovocný, těstovinový, zeleninový nebo bramborový salát, potřebné ingredience vložte do nádoby, uzavřete víkem a krátce s ní zahrkejte. Tím docílíte perfektního promíchání salátu, který poté můžete nechat v míse uležet nebo rovnou servírovat. Díky poklopu obsah nádoby neoschne ani neokorá.
  • Šlehání: Mísa je dostatečně hluboká, proto ji lze využít i ke šlehání krémů, těsta, šlehačky nebo sněhu z vaječných bílků. Pokud navíc připravenou směs ihned nespotřebujete, díky poklopu ji můžete uchovat pro pozdější zpracování.
  • Nakládání a marinování masa, sýrů, ryb apod: Díky víčku připravené jídlo neosychá, vydrží déle čerstvé a přejímá chuť a vůni přidaného koření či bylinek. Uzavření nádoby ovšem zabraňuje tomu, aby i ostatní potraviny v lednici natáhly jejich aroma.
Můžeme ještě poradit? Zeptejte se nás.
Email * Jméno Telefon
Váš dotaz*
Napište číslici osm

TOPlist