Doplňky pro fitness Přípravky k hubnutí

Rolovací podložka na sushi 24x24 cm

Bez bambusové podložky se milovník této japonské pochoutky neobejde. Především u přípravi maki sushi, které je tvořeno mořskou řasou, speciální rýží, vloženým plátkem syrové ryby, avokáda a jiných tradičních přísad, je třeba speciání podložka z bambusových zakulacených tyčinek. Z druhé strany jsou hladké a rovné.  Pomocí ní lze vytvořit i tzv. maki naruby - uramaki, kde je řasa uvnitř a rýže obalená v sezamu, kopru nebo kaviáru je po obvodu. Lze ji opakovaně používat, potom stačí vlhkým hadříkem nebo houbičkou podložku otřít, nenamáčet. Je možné ji samozřejmě používat jako prostírání nebo dekoraci. A jak na ruční výrobu sushi?  Na podložku se rozloží plátky nori lesklou stranou dolů, na ně pak ostatní ingredience. Vrstva připravené kulatozrnné lepivé rýže nišiki, na ni např. tenká vrstva pasty z wasabi a další ingredience – různá zelenina, avokádo, syrový nebo uzený losos, tuňák, kaviár apod. Vše se jednoduchým způsobem pevně sroluje, zpevní se na závěr několika pováleními za mírného tlaku, nechá se vychladit a váleček se rozkrájí na kolečka.

Vyprodáno
info Chci informaci o naskladnění produktu
Napište nám Váš email, a jakmile produkt naskladníme, budeme Vás informovat.
Hodnocení produktu:
Hodnoceno 0x * Ohodnoťte tento produkt
Kód produktu: 121569
Výrobce: Orion
59,-
49,- Kč bez DPH
Rolovací podložka na sushi 24x24 cm
Doplňující fotky: (5)
Popis produktu Rolovací podložka na sushi 24x24 cm

Bez bambusové podložky se milovník této japonské pochoutky neobejde. Především u přípravi maki sushi, které je tvořeno mořskou řasou, speciální rýží, vloženým plátkem syrové ryby, avokáda a jiných tradičních přísad, je třeba speciání podložka z bambusových zakulacených tyčinek. Z druhé strany jsou hladké a rovné. 

Pomocí ní lze vytvořit i tzv. maki naruby - uramaki, kde je řasa uvnitř a rýže obalená v sezamu, kopru nebo kaviáru je po obvodu.

Lze ji opakovaně používat, potom stačí vlhkým hadříkem nebo houbičkou podložku otřít, nenamáčet. Je možné ji samozřejmě používat jako prostírání nebo dekoraci.

A jak na ruční výrobu sushi? 

Na podložku se rozloží plátky nori lesklou stranou dolů, na ně pak ostatní ingredience. Vrstva připravené kulatozrnné lepivé rýže nišiki, na ni např. tenká vrstva pasty z wasabi a další ingredience – různá zelenina, avokádo, syrový nebo uzený losos, tuňák, kaviár apod. Vše se jednoduchým způsobem pevně sroluje, zpevní se na závěr několika pováleními za mírného tlaku, nechá se vychladit a váleček se rozkrájí na kolečka.

Můžeme ještě poradit? Zeptejte se nás.
Email * Jméno Telefon
Váš dotaz*
Napište číslici devět

TOPlist