Udělte produktu počet hvězdiček (5 je nejlepší) |
Pekáč s poklopem 41x27 cm
Glazovaný keramický pekáč v rustikálním provedení si získává stále větší oblibu. Díky jeho velikosti, rozměru 41x27x15 cm, můžete připravit oběd pro celou rodinu. Keramika je mechanicky a teplotně velmi odolná, samozřemě s ohledem na postupné ohřívání a ochlazování. Také perfektně vede teplo, takže připravnovaná pečeně, zapečené, gratinované dobroty, domácí chléb s křupavou kůrkou dojde, pokud troubu vypnete s předstihem. Výhody keramického nádobí: dlouhá životnost a hygienická nezávadnost díky hladkému, glazovanému povrchu určen pro pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě lze používat i kovové kuchyňské náčiní snadná údržba, stačí jej umýt běžným způsobem, teplou vodou se saponátem Bude i krásnou dekorací, dárkem vhodným do rustikálně laděné kuchyně nebo na chalupu. Doporučujeme: použití kuchyňských chňapek a po vyjmutí z trouby pekáč položit na sporák nebo prkénko, ne na studenou plochu kuchyňské linky. Pokud je třeba pokrm podlévat, nepoužívejte studenou, ale raději teplou vodu nebo vývar, aby nedošlo k teplotnímu šoku. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku.
Glazovaný keramický pekáč v rustikálním provedení si získává stále větší oblibu. Díky jeho velikosti, rozměru 41x27x15 cm, můžete připravit oběd pro celou rodinu. Keramika je mechanicky a teplotně velmi odolná, samozřemě s ohledem na postupné ohřívání a ochlazování. Také perfektně vede teplo, takže připravnovaná pečeně, zapečené, gratinované dobroty, domácí chléb s křupavou kůrkou dojde, pokud troubu vypnete s předstihem.
Výhody keramického nádobí:
- dlouhá životnost a hygienická nezávadnost díky hladkému, glazovanému povrchu
- určen pro pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě
- lze používat i kovové kuchyňské náčiní
- snadná údržba, stačí jej umýt běžným způsobem, teplou vodou se saponátem
Bude i krásnou dekorací, dárkem vhodným do rustikálně laděné kuchyně nebo na chalupu.
Doporučujeme: použití kuchyňských chňapek a po vyjmutí z trouby pekáč položit na sporák nebo prkénko, ne na studenou plochu kuchyňské linky. Pokud je třeba pokrm podlévat, nepoužívejte studenou, ale raději teplou vodu nebo vývar, aby nedošlo k teplotnímu šoku. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku.
- Fitness Zařízení
- Sportovní Potřeby
- Sportovní Výživa
- MEGA VÝPRODEJ
- Zdravotní pomůcky
- Vybavení pro školy
- Zdraví & wellness
- Doplňkový sortiment