Doplňky pro fitness Přípravky k hubnutí

Omega 8004

Šnekový dvoufázový odšťavňovač, který zvládne zpracovat i bobuloviny. Multifunkční přístroj za skvělou cenu.

Vyprodáno
info Chci informaci o naskladnění produktu
Napište nám Váš email, a jakmile produkt naskladníme, budeme Vás informovat.
Hodnocení produktu:
Hodnoceno 0x * Ohodnoťte tento produkt
Kód produktu: FP10800
Výrobce: Omega
doprava zdarma
Původně: 12 990,-
9 215,-
Ušetříte: 3 775,-
7 616,- Kč bez DPH
Omega 8004
Doplňující fotky: (4)
Popis produktu Omega 8004

Odšťavňovač Omega  8004 je nejnovější model šnekového dvoufázového odšťavňovače. Jedná se o inovovaný model odšťavňovače Omega 8003, který se velice dobře osvědčil.  Na rozdíl od ostatních šnekových přístrojů Omega 8004 využívá patentované dvoufázové síto, které zaručuje maximální výtěžnost. V první fázi jsou suroviny na hrubo vylisovány a šťáva odtéká přes hrubé síto do sběrné nádoby. Zbylá drť je dále posouvána hlavním dílem směrem k jemnému sítu, kde dochází k druhotnému odšťavňení suroviny. Celý tento systém je propojen, takže šťáva nakonec odtéká jedním otvorem.

 

Jedinečná pěchovací zátka s těsnícím kroužkem se chová jako píst a při každém stlačení je šnekový odšťavňovač "profouknut", takže nedochází k jeho ucpávání. Stlačované suroviny nemohou vyběhnout zpět do násypky jako se tomu stává při přehlcení u ostatních odšťavňovačů.
 

Fresh juice získaný s tímto přístrojem je vysoce kvalitní - motor má pouhých 70 otáček za minutu. Tento šetrný nízkootáčkový způsob zpracováni surovin zaručuje, že téměř nedochází ke ztrátám vitamínů a snížení trvanlivosti šťávy.
 

Omegou 8004 je možné zpracovávat téměř vše - běžné ovoce a zeleninu, ale například i obilné trávy nebo problematické bobuloviny (rybíz, angrešt..), naťovou zeleninu, atd.. Kromě toho je možné využít tento přístroj k přípravě několika druhů těstovin, výrobě ořechového másla nebo pomocí homogenizačního pouzdra vyrábět dětské přesnídávky, zmrzliny, sorbety a jiné zdravé pokrmy, které si brzy oblíbíte nejen vy, ale i vaše děti.
 

Tipy na odšťavňování
  • Ovoce i zeleninu nakrájejte tak, aby bez problémů prošla plnícím otvorem. 
  • Při odšťavňování tvrdé kořenové zeleniny pomalu vtlačujte produkty pěchovadlem. Pomalé otáčky otočného šneku budou zeleninu krouhat po částech.
  • Některé druhy zeleniny utváří při odšťavňování pěnu - je to naprosto běžné. Můžete ji rozmíchat do šťávy nebo ji sebrat a znovu vložit do odšťavňovače.
  • Při ošťavňování více druhů zeleniny střídejte tvrdou kořenovou zeleninu s listovou.
  • Semena slunečnic, pohanku, hrách přidávejte do zeleninových šťáv. Obsahují mnoho prospěšných látek - enzymů, živin a vitamínů.
Upozorňujeme, že v případě odšťavňování jablek na jednohřídelových nebo dvouhřídelových přístrojích, je nutné používat pouze kvalitní tvrdá jablka. V opačném případě, pokud jsou jablka měkká, vzniká při zpracování hustá šťáva s vyšším podílem vlákniny (v některých případech, kdy jsou jablka moučnatá je výsledkem zpracování pyré).


VHODNÝ NA:
 jablka, celer, citrusové plody, jahody, listová zelenina, bobuloviny.
Můžeme ještě poradit? Zeptejte se nás.
Email * Jméno Telefon
Váš dotaz*
Napište číslici čtyři

TOPlist