Doplňky pro fitness Přípravky k hubnutí

Forma na pečení chléb pr. 25 cm

Kulatá keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Objem formy je 3,2 l, tedy dostatečný k upečení velkého bochníku chleba. Díky použitému materiálu vzniká uvnitř formy dostatečná vlhkost, která zaručí vytvoření zlatavé křupavé kůrky. Ať už pečete klasický kváskový chléb z bílé mouky, nebo dáváte přednost celozrnnému, špaldovému nebo žitnému chlebu plnému semínek. Lze ji využívat i k pečení nádivky nebo sladkých buchet. Vlastnosti keramických pečicích forem: vhodná k pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě keramika výborně vede teplo a proto je pečení v ní velmi ekonomické nádoba je opatřena zvednutými úchyty, aby se s ní dobře manipulovalo i s kuchyňskými chňapkami na rukou formy z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vydrží několik let mytí je doporučeno horkou vodou a kartáčkem, při větším zašpinění lze použít tradičně ocet nebo sůl Upozornění: Keramika má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Horkou formu po vyjmutí z trouby nikdy nepokládejte na kov, kámen, dlaždice - vždy…

Vyprodáno
info Chci informaci o naskladnění produktu
Napište nám Váš email, a jakmile produkt naskladníme, budeme Vás informovat.
Hodnocení produktu:
Hodnoceno 0x * Ohodnoťte tento produkt
Kód produktu: 123296
Výrobce: Orion
399,-
330,- Kč bez DPH
Forma na pečení chléb pr. 25 cm
Doplňující fotky: (4)
Popis produktu Forma na pečení chléb pr. 25 cm

Kulatá keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Objem formy je 3,2 l, tedy dostatečný k upečení velkého bochníku chleba.

Díky použitému materiálu vzniká uvnitř formy dostatečná vlhkost, která zaručí vytvoření zlatavé křupavé kůrky. Ať už pečete klasický kváskový chléb z bílé mouky, nebo dáváte přednost celozrnnému, špaldovému nebo žitnému chlebu plnému semínek. Lze ji využívat i k pečení nádivky nebo sladkých buchet.

Vlastnosti keramických pečicích forem:

  • vhodná k pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě
  • keramika výborně vede teplo a proto je pečení v ní velmi ekonomické
  • nádoba je opatřena zvednutými úchyty, aby se s ní dobře manipulovalo i s kuchyňskými chňapkami na rukou
  • formy z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vydrží několik let
  • mytí je doporučeno horkou vodou a kartáčkem, při větším zašpinění lze použít tradičně ocet nebo sůl

Upozornění: Keramika má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Horkou formu po vyjmutí z trouby nikdy nepokládejte na kov, kámen, dlaždice - vždy jen na dřevěnou podložku. Chemické prostředky k mytí nepoužíváme.

Můžeme ještě poradit? Zeptejte se nás.
Email * Jméno Telefon
Váš dotaz*
Napište číslici pět

TOPlist