Doplňky pro fitness Přípravky k hubnutí

Forma na pečení beránek

Co by byly Velikonoce bez sladkého, dozlatova vypečeného beránka. V masivní glazované keramické formě zvládne upéct beránka každý, navíc vypadá jako tradiční formy z časů našich babiček. Upečete v ní nadýchaného piškotového, třeného nebo máslového beránka (5 - 6 vajec), stačí formu vymazat a vysypat a těsto podle vašeho oblíbeného receptu nalít do formy. Díky tomu budou zachovány všechny detaily. Formu můžete využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Navíc bude v rustikální kuchyni i na chalupě krásnou dekorací. Výhody keramických pečících forem: keramika velmi dobře vede teplo, zdroj lze vypnout s předstihem vhodná do jakékoli trouby i mikrovlnky, pokud to její rozměry dovolí je stabilní díky rovným plochám hlavy a nohou glazovaný povrch formy usnadní vyklopení beránka i její umývání propracované vnitřní kontury pro charakteristické tvary beránka při správném zacházení vydrží dlouhá léta Upozornění: Plňte do cca ¾ formy, těsto vyběhne. Nevkládejte formu do horké trouby, keramika nemá ráda rychlé teplotní změny. Stačí ji položit na mřížku, aby okolo ní proudil vzduch. Používejte chňapky. Po upečení nechte vychladnout a beránka opatrně vyklopte. Návod k použití a údržbě najdete zde >>

Vyprodáno
info Chci informaci o naskladnění produktu
Napište nám Váš email, a jakmile produkt naskladníme, budeme Vás informovat.
Hodnocení produktu:
Hodnoceno 0x * Ohodnoťte tento produkt
Kód produktu: 111540
Výrobce: Orion
299,-
247,- Kč bez DPH
Forma na pečení beránek
Doplňující fotky: (5)
Popis produktu Forma na pečení beránek

Co by byly Velikonoce bez sladkého, dozlatova vypečeného beránka. V masivní glazované keramické formě zvládne upéct beránka každý, navíc vypadá jako tradiční formy z časů našich babiček.

Upečete v ní nadýchaného piškotového, třeného nebo máslového beránka (5 - 6 vajec), stačí formu vymazat a vysypat a těsto podle vašeho oblíbeného receptu nalít do formy. Díky tomu budou zachovány všechny detaily. Formu můžete využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot.

Navíc bude v rustikální kuchyni i na chalupě krásnou dekorací.

Výhody keramických pečících forem:

  • keramika velmi dobře vede teplo, zdroj lze vypnout s předstihem
  • vhodná do jakékoli trouby i mikrovlnky, pokud to její rozměry dovolí
  • je stabilní díky rovným plochám hlavy a nohou
  • glazovaný povrch formy usnadní vyklopení beránka i její umývání
  • propracované vnitřní kontury pro charakteristické tvary beránka
  • při správném zacházení vydrží dlouhá léta

Upozornění: Plňte do cca ¾ formy, těsto vyběhne. Nevkládejte formu do horké trouby, keramika nemá ráda rychlé teplotní změny. Stačí ji položit na mřížku, aby okolo ní proudil vzduch. Používejte chňapky. Po upečení nechte vychladnout a beránka opatrně vyklopte.

Návod k použití a údržbě najdete zde >>

Můžeme ještě poradit? Zeptejte se nás.
Email * Jméno Telefon
Váš dotaz*
Napište číslici dvě

TOPlist