Udělte produktu počet hvězdiček (5 je nejlepší) |
Enzymy posilující trávení - 120 tobolek
Enzymy jsou klíčové téměř pro všechny procesy v těle, včetně rozkládání potravy na využitelné látky. Veškeré jídlo tepelně upravené nad 45°C enzymy pozbylo. Vaření, konzervování a další úpravy ničí živé enzymy. Proto jíte-li vařené jídlo, potřebujete znič
Původně: 1 290,- |
880,- Kč |
Ušetříte: 410,- |
786,- Kč bez DPH |
Enzymy jsou klíčové téměř pro všechny procesy v těle, včetně rozkládání potravy na využitelné látky. Veškeré jídlo tepelně upravené nad 45°C enzymy pozbylo. Vaření, konzervování a další úpravy ničí živé enzymy. Proto jíte-li vařené jídlo, potřebujete zničené enzymy nějakým způsobem nahrazovat.
Nedostatek enzymů = málo zdraví!
Pro dobré fungování organismu je velmi důležité správné trávení. Pokud tělu enzymy chybí, musí si pracně vytvářet své vlastní. Nedostatek enzymů má za následek to, že potrava zůstane pouze natrávená. Jinými slovy tělo má k dispozici méně nutrientů, a navíc mu nestrávené jídlo škodí.
Digestion Enhancement Enzymes™ zvyšuje vstřebávání, asimilaci a využití potravy a dalších v potravě obsažených doplňků. Minimalizuje také množství toxického, zcela nestráveného nebo jen natráveného jídla. Takové toxické částečky by se jinak mohly dostat do krevního oběhu a zde způsobit různé problémy (např. alergie); jiné mikročástice činností baktérií kvasí či zahnívají, a tím vytváří plyny.
Navíc, je-li tělo nuceno samo vytvářet trávicí enzymy, vyčerpává se. Proto následně produkuje méně trávicích enzymů (a to je příčinou oslabeného zdraví, vzniku nemocí, stárnutí, degenerace, nedostatku vitality a dalších problémů).
Metabolické enzymy obsahují metabolické ANTIOXIDAČNÍ ENZYMY. Když jíte potravu zbavenou enzymů (vařená jídla, jídla ohřátá nad teplotu 45°C), nenamáčené ořechy, semínka a obilná zrna, tělní zásoby metabolických antioxidačních enzymů jsou nižší a buňky jsou vystaveny vyšší míře ničivých účinků VOLNÝCH RADIKÁLŮ.
Digestion Enhancement Enzymes™ nutričně podporují zvýšenou hladinu metabolických ANTIOXIDANTŮ.
Digestion Enhancement Enzymes™ výrazně zvyšuje vstřebávání, asimilaci a využití potravy a dalších v potravě obsažených doplňků.
Digestion Enhancement Enzymes™ také podporuje zvýšenou hladinu přirozených metabolických antioxidačních enzymů.
Hlavní příčinou špatného zdraví je nedostatek metabolických enzymů (včetně metabolických antioxidantních enzymů), které v podstatě umožňují všechny procesy v našem těle. Čím vyšší máte hladinu metabolických enzymů, tím větší je schopnost pročisťování, hojení a regenerace.
Abychom byli zdraví, potřebujeme (vedle dalších věcí) plně strávit potravu a zachovat vysokou hladinu metabolických enzymů. Nejlepším způsobem, jak toho lze dosáhnout, je dodávat tělu tu nejlepší potravu, tedy hodně syrové, nevařené rostlinné stravy, regenerativní biokompatibilní potravinové doplňky a doplňkové trávicí enzymy atd.
Syrová strava obsahuje enzymy, a proto je vhodnější než vařené jídlo.
Bohužel, kvůli nedostatku minerálů v půdě dnes už většina syrové potravy postrádá ideální hladinu enzymů. I přesto jíte-li pouze syrovou stravu a vyvarujete-li se nenamáčeným oříškům a semínkám, potřebujete dodatkové trávicí enzymy mnohem méně. POZOR: Syrové, nenamáčené ořechy, obilná zrna, semínka či máslo ze semen vyžadují trávicí enzymy, protože obsahují přírodní enzymatické inhibitory.
Digestion Enhancement Enzymes™ nahradí enzymy, které v tepelně upraveném jídle zcela chybí a v syrové stravě mají pravděpodobně sníženou hladinu. Jídlo bude lépe strávené a cenné zásoby metabolických enzymů ve Vašem těle se nebudou vyčerpávat. Tím se zásadně zvýší schopnost vstřebání jídla a potravinových doplňků.
Pamatujte si: Jste tím, co strávíte a vstřebáte; nikoli pouze tím, co jíte.
Rostlinné versus živočišné enzymy
Rostlinné enzymy fungují ve všech fázích trávení, včetně fáze natrávení. Živočišné enzymy (obvykle pocházející ze slinivky břišní jatečních zvířat) jsou aktivní pouze v pozdějších fázích trávení. Jelikož se nepodílejí na procesu natrávení, jsou mnohem méně efektivní.
Kvůli právě zmíněným důvodům je optimální užívat Digestion Enhancement Enzymes™ při každém jídle (ve větším množství s tepelně upravenou stravou, v menším se syrovou).Digestion Enhancement Enzymes™ pomohou strávit proteiny, tuky, karbohydráty a celulózu.
Užíváním Digestion Enhancement Enzymes™ s dalšími potravinovými doplňky se také zvýší schopnost vstřebávání, a tím také jejich využití. Čím zdravěji žijete, tím méně zatěžujete své tělesné orgány, včetně jater. Máme zkušenosti (z výsledků iridologie a analýzy krevních buněk), že velké procento lidí má vysoké hodnoty jaterních testů. Obvykle platí, že čím je organismus starší či zanesenější toxiny, tím jsou hodnoty jaterních testů vyšší.
Složení:
- proteáza – 25 250 HUT
- proteáza odolná vůči kyselinám – 220 SAP
- Lipáza – 1500 FIP
- Amyláza – 5 500 DU
- Celuláza – 1650 CU
- Laktáza – 400 LAC
- Bromelain (z ananasu) – 10 000 PU
- Papain (z papaji) – 13 200 PU
- Alfa galaktosidáza – 90 GaIU
Kapsle: non-GMO celulóza
Doporučené užívání:
1-5 kapslí ke každému jídlu - v závislosti na množství vařené stravy a problémech s trávením. Pokud konzumujete maso, mléčné výrobky, vajíčka a nenamáčené ořechy a semena je vhodné vzít si více kapslí (ideálně 5). Tofu, obilná zrna, brambory vyžadují 2-3 kapsle. Vařená zelenina 1-2 kapsle. Čím více vařené stravy (a nemáčených ořechů a semínek) jíte, tím více potřebujete doplnit enzymy, o které jste vařením přišli.
*Tyto údaje nebyly potvrzeny americkým Úřadem pro léčiva a potraviny (FDA). Tento výrobek neslouží k diagnostikování ani léčení nemoci.
- Fitness Zařízení
- Sportovní Potřeby
-
Sportovní Výživa
- 100% přírodní produkty
- Aloe Vera a Colostrum
- Aminokyseliny
- Anabolizéry a NO doplňky
- Collagen
- Dietní nápoje
- Iontové a jiné nápoje
- Kloubní výživa
- Kreatin
- Ostatní doplňky výživy
- Proteiny
- Sacharidy a gainery
- Shakery a láhve
- Spalovače tuku
- Stimulanty a energizéry
- Tyčinky a gely
- Vegan
- Vitamíny a minerály
- Zdravé potraviny
- MEGA VÝPRODEJ
- Zdravotní pomůcky
- Vybavení pro školy
- Zdraví & wellness
- Doplňkový sortiment